Forumaši SDP-a Maruševec i ove godine darivali potrebite sumještane

Aktualno, Press 18. prosinca 2014

Članovi Foruma mladih su uz pomoć Općinske organizacije SDP-a Maruševec, a u povodu nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, prikupili i isporučili prehrambene proizvode obiteljima u potrebi, a najmlađe obradovali slatkišima i igračkama.

Socijalnu osviještenost te nesebičnost u darivanju, Forum mladih i Općinska organizacija SDP-a Maruševec ponovo su pokazali i u predbožićno vrijeme, posjetom mještanima u potrebi. Obitelji u naseljima Čalinec, Maruševec, Cerje Nebojse, Novaki, Brodarevec, Koretinec i Ladanje Donje posjetili su predsjednica Općinskog vijeća Općine Maruševec Andreja Ptiček, članovi organizacije i članovi Foruma mladih.

U blagdansko vrijeme darivanja te uz toplo i ugodno druženje, članovi Foruma mladih i predsjednik Mario Klapša sumještanima su zaželjeli blagoslovljene blagdane, uz puno zdravlja i mira u 2015. godini.

Predsjednica Općinskog vijeća Općine Maruševec Andreja Ptiček pozvala je sve žitelje Općine Maruševec da u ovo blagdansko vrijeme pomoć, pažnju i poštovanje ukažu onima koji će blagdane provesti sa zebnjom u srcu, starijima, nemoćnima, ljudima bez obitelji i nezaposlenima.

1612-bozicno_darivanje-marusevec-1 1612-bozicno_darivanje-marusevec-2 1612-bozicno_darivanje-marusevec-3 1612-bozicno_darivanje-marusevec-4IMG_0228-w