Mario Klapša – novi predsjednik SDP-a Maruševec!

Aktualno 17. studenoga 2017

Maruševec, 17. studenoga 2017. godine – Na Izbornoj konvenciji Općinske organizacije SDP-a Maruševec, jednoglasno je izabran novi predsjednik organizacije, aktualni zamjenik načelnika Općine Maruševec – Mario Klapša.

Odluka je to članova koji su se okupili u Domu kulture u Čalincu na ovogodišnjoj Izbornoj konvenciji Općinske organizacije SDP-a Maruševec. Osim Klapše koji će funkciju predsjednika organizacije obnašati naredne četiri godine, na Konvenciji se za isti vremenski period birao i sastav Općinskog odbora. U Općinski odbor jednoglasno su izabrani općinski vijećnici Mario Možanić i Krunoslav Eršegović, te Valentina Štrlek, Ivan Korpar, Zdravko Kukec i Hrvoje Možanić.

Po završetku službenog dijela Konvencije, okupljenim se članovima i simpatizerima SDP-a obratio i novi predsjednik Općinske organizacije SDP-a Maruševec. Klapša je rekao kako su na zadnjim izborima građani prepoznali mlade i sposobne esdepeovce koji su spremni voditi i razvijati veliku općinu poput Maruševca. -Od kad sam postao članom SDP-a, primijetio sam da iz izbora u izbore stranka daje sve bolje i bolje rezultate u našoj općini. To nije slučajnost. Nismo se podijelili za razliku od nekih drugih organizacija, imamo zajedničke ciljeve, volju i snagu doprinijeti kvalitetnijem životu naših sugrađana i što boljem razvoju naše sredine. Uz ovakav trud i zalaganje koje svakodnevno pokazujemo, uvjeren sam da će SDP postati najjača politička stranka u Općini Maruševec – rekao je novoizabrani predsjednik Klapša zahvalivši pritom na jednoglasnoj podršci članova i dosadašnjeg vodstva organizacije.

Izbornoj konvenciji SDP-a Općine Maruševec nazočili su uz članove i brojni gosti, među kojima i potpredsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić, član predsjedništva Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Petrijanec Zvonko Bedenik, županijski vijećnik i predsjednik Županijskog organizacije Foruma mladih Varaždinske županije Luka Zrinski, članica Županijskog odbora SDP-a Varaždinske županije Valentina Herceg, kao i predsjednik Gradske organizacije Foruma mladih Varaždin Lovro Lukavečki i drugi.