I ove godine SDP Maruševec prigodno obilježio Međunarodni dan žena

Aktualno 8. ožujka 2018

Članovi Općinske organizacije i Foruma mladih SDP-a Maruševec i ove su godine prigodnim darivanjem obilježili 8. ožujka, Međunarodni dan žena.

Kao i svake godine, SDP-ovci simboličnim darivanjem karanfila i čestitaka promiču svoju istinsku svjetonazorsku politiku otpora društvenim nejednakostima, diskriminaciji žena i stalnim napadima na njihova prava, koja se u Hrvatskoj svake godine iznova dovode u pitanje.

Predsjednik Općinske organizacije SDP-a i zamjenik načelnika Općine Maruševec Mario Klapša tom je prilikom čestitao ženama njihov Dan te im zaželio da ih uvažavanje i pažnja prate tijekom čitave godine, a osobito danas. -Naši su životi obilježeni ljubavlju, potporom i žrtvovanjem majki, žena, supruga, sestara, prijateljica, kćeri, suradnica. One su te koje bogate naše živote i svijet u kojem živimo, stoga želimo da Dan žena doista bude samo njihov praznik, rekao je Klapša.

U podjeli karanfila, Klapši su se na nekoliko lokacija u Općini Maruševec pridružili potpredsjednik Općinske organizacije SDP-a Zdravko Kukec i predsjednik Foruma mladih SDP-a Maruševec Marko Blažunaj s ostalim članovima.