Raste podrška SDP-ovom kandidatu Mariju Klapši

Aktualno, Press 27. svibnja 2021

Nakon što je HSS Općine Maruševec podržao kandidata SDP-a Marija Klapšu za načelnika Općine Maruševec, podrška za drugi krug izbora stigla je u obliku videa i od poznatog Kerekesh Teatra.

Kako kaže umjetnički voditelj Kerekesh Teatra Jan Kerekeš u videu, oni sigurno neće glasati za Radimira Čačića zato jer ljubičasta boja donosi nesreću na kazališnim daskama te kako bi još htjeli igrati predstava u Maruševcu, smijati se i družiti se k’o ljudi. -Nadamo se da nam se to bude ostvarilo i da se vidimo u Maruševcu. Sretno na izborima! – poručio je u videu akademski glumac i umjetnički voditelj Kerekesh Teatra Jan Kerekeš.

-Ovo je jedna u nizu podrški koje dobivam proteklih mjeseci za načelnika Općine Maruševec i koja me posebno veseli jer smo u protekle četiri godine dokazali kako je kulturna baština tkivo naših života i društva, te kako ju je važno očuvati i prenijeti budućim generacijama, što nam je u ovim iznimnim okolnostima prijeko potrebno. Uostalom, o tome ne govori samo ova podrška Kerekesh Teatra već i pozitivna iskustva kulturnih udruga koje prijavljuju i provode programe i aktivnosti na našem području, a koje snažno podupire Općina Maruševec, istaknuo je zamjenik načelnika i kandidat za načelnika Općine Maruševec Mario Klapša, najavljujući predstavu Imovina Kerekesh Teatra idućeg mjeseca u Maruševcu.

Video pogledajte ovdje.