Ovu nedjelju svojim glasom podržite Zorana Milanovića

Aktualno, Press 19. prosinca 2019

Prvi krug predsjedničkih izbora

Općinska organizacija SDP Maruševec pozivaju građane da izađu na prvi krug predsjedničkih izbora u nedjelju 22. prosinca 2019. godine kako bi zaustavili klizanje Hrvatske u desno i desnije i podrže Zorana Milanovića koji je kandidat lijevog centra i jamac vraćanja građanske Hrvatske u institucije vlasti.

Normalna zemlja u normalnoj Europi

Predsjednik maruševečkog SDP-a Mario Klapša zahvaljuje svim onim građanima koji su podržali kandidaturu Zorana Milanovića.

“Ustavne ovlasti predsjednika nisu velike, ali jako je bitno tko je na tom mjestu. Nadam se da će šutljiva većina izaći na izbore i omogućiti pobjedu Zorana Milanovića. Na taj način 5. siječnja će biti novi 3. siječnja i uvod u parlamentarnu pobjedu. Dosta je predsjednice koja na rođendanske proslave poziva ljude koji su od pravosuđa pobjegli u BiH ili ljude koji su predmet pravosudnih istraga. Nama treba normalna zemlja u normalnoj Europskoj uniji, a čovjek koji će to omogućiti je Zoran Milanović. Najgore naslijeđe HDZ-ove vlasti je potpuni gubitak povjerenja u institucije, kao i korupcija. A upravo je to razlog odlaska ljudi iz Hrvatske, ali i pada izlaznosti na izbore. Od svega toga profitiraju oni koji su krivi za takvo stanje i to je začarani krug. Jedini način da se iz njega izađe je izlazak na izbore i glas za otvorenu, normalni i prijateljsku Hrvatsku, a to je glas za Zorana Milanovića, ističe Klapša te dodadje kako Zoran ima mane, kao i svi mi, ali građanska Hrvatska je dobila kvalitetnog kandidata koji može zaustaviti nabujale desne stavove i one koji se zalažu za legalizaciju ustaškog pozdrava.

-U normalnoj zemlji to je neprihvatljivo. Zoran je jedina šansa povratka građanske Hrvatske u institucije vlasti, zaključuje predsjednik SDP-a Maruševec Mario Klapša.